Verzenden & retourneren

Verzending

Voor een frisse voorraad zeep betaal je €3,95 verzendkosten binnen Nederland. Vanaf €40 euro betaal je geen verzendkosten. 

Bestel je vanuit België, Luxemburg of Duitsland? Dan betaal je €6,50 voor verzending. Vanaf €70 euro betaal je geen verzendkosten. 

Bestellingen worden op maandag, woensdag en vrijdag verzonden. Vanaf het moment dat je de track & trace mail ontvangt duurt het 1 tot 2 werkdagen voordat je de bestelling ontvangt.

We werken samen met de Fietskoeriers! Daar zijn we erg blij mee, omdat het zorgt voor een duurzamere manier van bezorgen. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de video over de Fietskoeriers.

Afhalen

Je kunt tijdens het bestelproces kiezen voor de optie “Afhalen”. Dan vervallen de verzendkosten en kun je de bestelling bij het atelier afhalen. Wij mailen je een aantal tijdvakken toe voor het afhalen van de bestelling. Het adres van het atelier is Eendrachtlaan 100 in Utrecht.

Retourneren

Na ontvangst kun je binnen veertien dagen een mail sturen naar hallo@zeeplokaal.nl waarin je aangeeft dat je je bestelling wilt retourneren.

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, storten wij binnen vijf dagen je bestelling, inclusief eventuele verzendkosten van het Zeeplokaal naar jou, terug.

Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening.

Ga voor meer informatie naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!