De zepen in een nieuw jasje!

De zepen in een nieuw jasje!
20 februari 2020 Het Zeeplokaal

De zepen in een nieuw jasje!

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe verpakking. De nieuwe verpakking kun je vanaf nu online bewonderen! Heel spannend hoor, voor een tweede keer aan de slag met de verpakking is toch anders dan werken aan een eerste verpakking. Dan heb je een leeg canvas. 

Naast de verpakking zijn de zepen zelf ook veranderd: het zijn grotere blokken. Met de nieuwe blokken kun je wel zo’n zeven maanden doen! We zijn heel blij dat we jullie het resultaat eindelijk kunnen laten zien.

De verpakking

Voor het papier van de nieuwe verpakking hebben we net als bij onze vorige verpakking gekozen voor FSC-gecertificeerd papier. De verpakkingen worden gedrukt in een drukkerij waar klimaatneutraal wordt geproduceerd. Bij de nieuwe verpakking hebben we geen lijm meer nodig voor de labels van de zepen. We gebruiken nu enkel papier, dus geen sluitstickers, lijm en dergelijke. 

Daarnaast zijn de zepen direct goed beschermd door de dichte doosjes en scheelt het verpakkingsmateriaal wanneer wij zepen leveren aan de verkooppunten van het Zeeplokaal.

Aan de binnenzijde van de verpakking is nog meer te zien, maar daarvoor zul je ze toch echt zelf moeten bekijken! 😉

Zeeplokaal Zeep Haarzeep Zeeplokaal Zeep Haarzeep

Het maken van zeep…

Is arbeidsintensief en iets wat we met liefde doen. Niets zorgt voor groter geluk dan naar de voorraad zepen staren en het vervolgens te kunnen verspreiden onder (nieuwe) zeepfans.

Het Zeeplokaal bestaat nu ruim twee jaar. Gedurende deze jaren hebben we een reëel beeld gekregen van wat het daadwerkelijk aan tijd en geld kost om van pure ingrediënten kwalitatieve zepen te maken. Daarom kiezen we voor een beter passende verkoopprijs van de zepen. De prijs veranderd dus omdat de zepen zwaarder worden, maar ook omdat de prijs per stuk iets omhoog gaat. 

Met onze nieuwe prijzen betaal je voor een haarzeep omgerekend €1,80 per maand, als je er al niet langer mee doet dan de zeven maanden. Voor dat bedrag was je je haren zonder plastic, palmolie-vrij en grotendeels biologisch.

We zijn benieuwd wat je ervan vindt en we zien je graag in een van onze verkooppunten of in de webshop!

Zepen Zeeplokaal Handgemaakte zeep

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*