Groene cadeautips: onze geschenksets en inpakservice!

Groene cadeautips: onze geschenksets en inpakservice!
27 oktober 2020 Het Zeeplokaal

Groene cadeautips: onze geschenksets en inpakservice!

Dit jaar is alles anders. Ook de feestdagen zullen er voor veel mensen anders uitzien. We geven daarom extra aandacht aan het mooi verpakken van jouw cadeau. Zo kunnen we de feestdagen op een andere manier vieren dan we gewend zijn, maar wel met aandacht voor elkaar én voor jezelf.

Bij ons ben je aan het juiste adres als je opzoek bent naar een cadeau dat lokaal is gemaakt en een zo laag mogelijke impact heeft op het milieu. Onze zepen zijn ook ideaal als je iemand anders wilt laten kennismaken met een duurzaam, plasticvrij alternatief voor in het huishouden. Zepen van het Zeeplokaal zijn plastic-vrij, palmolie-vrij en bevatten geen sulfaten zoals SLS. Tevens zijn de zepen parfum-vrij. We gebruiken milde etherische oliën.

We vertellen je graag over de mogelijkheden met een feestelijk tintje.

Stel je eigen zeep geschenkset samen

Ben je opzoek naar iets speciaals? Stel je eigen geschenkset samen! We hebben drie geschenksets: Lekker poedelen, Spik & span en Klein & fijn. Het Lekker poedelen pakket richt zich op ontspannen, een momentje voor jezelf. Met het Spik & span pakket geef je iemand een mooie basis om zijn of haar huishouden te vergroenen. Het Klein & fijn pakket bestaat uit huishoudzeep of hand & body zeep, een haarzeep en een mini zeepje. Een heerlijk cadeau voor een zeepfan of juist iemand die nog niet bekend is met het gebruiken van een blok zeep.

Bij alle pakketten kies je zelf je zepen uit en een zeephouder (bij de pakketten Lekker poedelen en Spik & span).

Klik hier om de verschillende gift boxes te bekijken.

Geschenkset zepen Zeeplokaal cadeauset giftbox Cadeauset zepen Zeeplokaal giftbox giftset duurzaam

Inpakservice

Heb je iets anders op het oog dan de geschenkset? We pakken het graag voor je in! Vermeld in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen dat het een cadeautje is. Je kunt je bestelling altijd naar een ander adres laten versturen tijdens het afrekenen.

Recyclebaar en plastic-vrij

Wij pakken in zonder plastic. De geschenksets en onze cadeauservice zijn dus plastic-vrij. De geschenksets (inclusief inhoud) zijn volledig recyclebaar. Ons standaard inpakpapier is gemaakt van gerecycled papier en het papier dat we gebruiken voor kerst is gemaakt van gras.

Voor bedrijven

De geschenksets zijn ook beschikbaar voor bedrijven; mail ons voor meer informatie (hallo@zeeplokaal.nl). Het is een ideaal kerstpakket!

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*