Scrubben met havermout

Scrubben met havermout
3 november 2017 Het Zeeplokaal

Scrubben met havermout

Uh? Havermout? Ja! We ontbijten al jaren trouw met een kom havermout en een banaan (er wordt wel eens afgewisseld hoor…) en op een gegeven moment belandde dit mooie product in de zeep van het Zeeplokaal. We waren al enige tijd bezig met het bedenken van de meest lekker geurende zeep, bomvol met heerlijke oliën en andere rijke ingrediënten zoals calendula en rozenblaadjes. Na overdaad was het tijd voor bezinning. We kregen behoefte aan een hele mooie simpele zeep. Zo’n zeep met maximaal drie à vier ingrediënten. Zo’n zeep die geschikt is voor een gevoelige huid. Dat is de zeep met havermout. Deze zeep van het Zeeplokaal bestaat uit havermout, kokosolie, amandelolie en castorolie. Lekker overzichtelijk.

Havermout

We horen je al denken: is niet iedere zeep van het Zeeplokaal geschikt voor de extreem gevoelige huid? Het Zeeplokaal gebruikt in sommige producten etherische oliën. Deze oliën hebben een heerlijke aromatische en heilzame werking, maar kunnen op een hele gevoelige huid irritatie veroorzaken. Wanneer je weet dat je een hele gevoelige huid hebt, raden we je wel aan om iedere soort zeep even te testen op een deel van je huid. Je kunt binnenkort kleine blokken testzeep bestellen bij het Zeeplokaal om te kijken welke zeep jij het fijnst vindt.

Terug naar onze zeep met havermout. Havermout gebruiken we voornamelijk in de zeep voor de lichte scrub die het geeft. Daarom is de zeep heel geschikt om dagelijks als lichte scrub zeep te gebruiken en voor het gezicht elke drie tot vier dagen (té veel is nooit fijn voor de dunne huid op het gezicht).

Neem alvast een kijkje op ons Instagram account voor kiekjes van onze mooie zeep! 

BewarenBewaren

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*