Help je ons mee licht te verhuizen? Hallo mega opruiming!

Help je ons mee licht te verhuizen? Hallo mega opruiming!
30 januari 2024 Het Zeeplokaal

Help je ons mee licht te verhuizen? Hallo mega opruiming

Als je ons al een tijdje volgt weet je dat de reguliere zepen nóóóit in de sale komen. En nu dus wel! Dat lichten we graag even toe. Tijd voor een huishoudelijke mededeling. 😉

Eind februari moeten we helaas ons atelier verlaten. We hebben tijdelijk een ruimte kunnen huren bij VONK in de wijk in Hilversum. Een initiatief van LOLA (Leegstand Oplossers Amsterdam). Het oude Philips pand waar we nu zitten wordt gesloopt en er komen appartementen. We zijn heel blij dat we hier toch nog gebruik van hebben kunnen maken.

Eind februari verhuizen we ook privé. Om te verhuizen, te klussen, zeep te maken zonder atelier en toch zepen blijven verzenden lijkt ons niet de meest handige combinatie. Daarom hebben we besloten om van 23 februari tot 1 mei de webshop te sluiten.

Een kleine break

Het klinkt misschien wat rigoureus, maar zoals je misschien weet is zeep maken een langzaam proces. Daarom hebben we besloten om een goede poos de digitale deuren te sluiten, zodat we per 1 mei weer fris en fruitig van start kunnen!

Daarom is dit bij uitstek het moment om je zeepvoorraad goed aan te vullen. En misschien overbodig om te vermelden… Maar op is echt op.

Zeeplokaal

Als afsluiter een leuke ‘behind the scenes’. De afgelopen weken is Esther van Vonik Design bezig geweest met een enorme muurschildering in het atelier! Esther zag tijdens de Duurzame Markt afgelopen oktober onze stralend witte muur en vroeg zich af of ze die kon gebruiken om een idee op uit te werken. Een heel leuk plan! En een super mooi eindresultaat. Is ons atelier op de valreep een heel stuk fleuriger geworden. 🙂

 

 

 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*