Een must in elk huishouden: etherische tea tree olie

Een must in elk huishouden: etherische tea tree olie
17 november 2017 Het Zeeplokaal

Een must in elk huishouden: etherische tea tree olie

Etherische tea tree olie vind je in onze zeep met zwarte actieve kool, waar we eerder een blog over schreven. Dit is een van ons meest sterk reinigende zeep. Je gebruikt de zeep door je gezicht er lekker mee te wassen (met de zeep zelf of een washandje) en daarna je gezicht zacht te masseren. Daarna spoel je de zwarte actieve koolzeep weg met water. Schrik niet van het zwarte sop, dit spoelt gewoon weg. De zeep is ook prima te gebruiken voor je lichaam.

Melaleuca Alternifolia

Dat is de naam van de Tea tree boom en komt voornamelijk voor in Australië. De etherische olie die het Zeeplokaal gebruikt is biologisch geteeld, 100% puur en dus onverdund. Tea tree kent vele toepassingen. Wij verwerken etherische Tea tree olie in de zeep vanwege de anti-bacteriële werking. Kun je je al voorstellen hoe fijn gereinigd jouw gezicht zal zijn in combinatie met de zwarte actieve kool? Geloof ons, het is een hele fijne aanvulling in je dagelijkse verzorgingsroutine.

Natuurlijke zeep vegan zwarte actieve kool

Geschikt voor iedereen?

Doordat de etherische olie wordt verwerkt in onze zeep, ligt de concentratie natuurlijk een stuk lager dan wanneer je huid in aanraking zou komen met 100% pure etherische olie. We raden je wel aan om de zeep even te testen op een stuk huid, wanneer je een gevoelige huid hebt.

De meningen over het gebruik van etherische oliën (in welke vorm dan ook) tijdens zwangerschap en borstvoeding zijn verdeeld. Wij raden je zekerheidshalve aan om geen zeep met etherische oliën te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Gelukkig hebben we óók een zeep zonder etherische olie: de zeep met havermout. Dit aanbod wordt uitgebreid!

Wij gaan verder met de ontdekkingstocht in de rijke wereld van de etherische oliën. Volg je ons avontuur al via Instagram?

BewarenBewaren

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*