Zeep personaliseren & voor bedrijven

Zeep personaliseren

Waarom is een gepersonaliseerd zeepje de ideale attentie?

Het fijne van een zeepje is dat het lekker ruikt, er mooi uitziet, maar bovenal heel praktisch is: een zeepje reinigt en is dus echt een “gebruiksartikel”. De kans dat je attentie onaangeraakt ergens onderin een kast verdwijnt is érg klein 🙂 Jong en oud, iedereen kan uit de voeten met een lekker zeepje. Een zeepje raakt op – obviously – en draagt dus bij aan niet nóg meer spullen in huis.

Waar het Zeeplokaal zich natuurlijk echt in onderscheid is het personaliseren van volledig plantaardige zepen. Al onze zepen zijn dus 100% vegan friendly. Daarnaast vinden we het belangrijk om zepen te maken die palmolie-vrij zijn en plastic-vrij, zowel een eventuele verpakking als de inhoud (geen microplastics aanwezig dus).

Waar gebruiken onze klanten de gepersonaliseerde zeepjes voor?

Denk aan doopsuiker, relatiegeschenken, trouwbedankjes of voor in de goodiebag. De gepersonaliseerde zeepjes zijn ook ideaal om je medewerkers of collega’s te bedanken voor hun inzet. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wat zijn de verschillende personalisatie opties?

Er zijn in de basis vier mogelijkheden. We lichten ze hier toe:

  • Personalisatie door middel van een stempel
  • Personalisatie door middel van lasergravure. Zowel het zeepje als een envelopje kan voorzien worden van een gravure. Voor deze optie kun je direct contact opnemen met Caroline van Hoshii. Caroline is onze vaste samenwerkingspartner voor lasergravure en staat je graag te woord wanneer je meer wilt weten over lasergravure.
  • Personalisatie door middel van een papieren wikkel. Dit kan eventueel gecombineerd worden met de stempel.
  • Geen personalisatie, maar een blanco zeepje of met het Zeeplokaal logo, om eventueel zelf te verpakken.

Mocht je een specifieke wens hebben kun je altijd contact met ons opnemen, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zeep personaliseren voor bedrijven

Het is mogelijk om zeep te laten personaliseren of te kiezen uit de zepen in ons vaste assortiment. Wil je een groot aantal zepen bestellen, bijvoorbeeld voor het kerstpakket of door ons een pakket laten samenstellen? Mail hiervoor naar hallo@zeeplokaal.nl voor verdere informatie & prijzen. Leuk idee: een plasticvrij starterspakket voor badkamer en keuken. Met een blok zeep, mooie zeephouder en een persoonlijke noot zit je ook altijd goed.

Inspiratie duurzaam cadeau voor de collega’s: Plasticvrije starterskit

Voor grafische vormgevers en bedrijven in personalisatie

We werken helaas niet samen met andere bedrijven. Hiermee bedoelen we het verkopen van zeepjes die vervolgens door een ander bedrijf worden gepersonaliseerd, in opdracht van een klant. We werken met één vaste samenwerkingspartner, Caroline van Hoshii. Als je opzoek bent naar een leuke attentie voor je collega’s is dit uiteraard wel mogelijk, zie bovenstaande informatie. We leveren dus alleen aan de eindklant en Hoshii.

Meer weten?

Mail ons via hallo@zeeplokaal.nl en we sturen je aanvullende informatie, beeldmateriaal en de prijzen. We horen graag van je!